Tante Olga - MacAle Ud af Coronaskyggen

Skrevet af Tante Olga - 2022-04-06 19:24:57

Den gamle dame og hendes café er på vej ud af ”Coronaskyggen” mod foråret.

Efter et forlist og skuffende arrangement i forbindelse med Leicester FCs besøg i Randers, har vi hos Tante Olga taget vore forholdsregler og brugt marts måned til at se frem mod nye opgaver og udfordringer.

Heldigvis har besøgstallet og publikums ageren siden genåbningen 1. februar været helt uovertruffen og meget opløftende. Det er vi utrolig ydmyge og glade for.

Mange glade gæster, rigtig god stemning og ikke mindst utrolig megen grovhygge. Lokalerne er fyldt op hver weekend og dansegulvet blive godt og grundigt slidt.

Og vort personale, med mange nye ansatte, lever til fuldt op til vore forventninger og mere til. Det leveres service, godt humør og lokal randrusiansk kultur, som alle er dybt forankret i. Alt sammen med et glimt i øjet og masser af kærlighed.

Tante Olga åbner alle hverdage kl. 17.00, hvilket flere benytter sig af. Fyraftens øl eller en ny spændende håndbrygget fadøl, et spil Pool, hyggesnak med venner og bartenderen eller bare lidt ro en lillestunds tid – det og meget mere forekommer.

I weekenderne åbnes der kl. 13.00 og her har der været fuld program på skærmene med Premier League. Fine resultater til Tottenham DK, som jo mødes fast hos Tante Olga, samt til Johnnys Crystal Palace.

Torsdag aften gav HÆVD gratis koncert med spændende og original egen komponeret musik. Bandet havde valgt, at tage på turné til udvalgte spillesteder i DK og ikke bede om honorar. De ville have deres musik helt finslebet inden de efter turneen gik i studiet efter turneen. Så mener man noget med sin musik. Tante Olga ønsker dem al mulig held og lykke med projektet. Spændende hvor det ender for HÆVD.

Næste koncert er med Shades Of Blue fredag den 6. maj og allerede nu ser forsalget pænt ud. Ikke uden grund – de er uden tvivl et af de bedste Blues Bands i Danmark.
Hos MacAle nyders den store Brunch Buffet hver lørdag og søndag, og vi modtager roser for udvalget og smagen – det varmer. Ligeledes at flere afholder fødselsdag, familiebegivenheder, barnedåb, sammenkomster etc. med bestilling for selskaber til Buffeten.

Næste fredag søsætter MacAle spisning fra kl. 18.00 med tilbud om en 3-retters menu, som foreløbig har fået et pænt deltager antal.

Tirsdag og onsdag kan de spændende kampe fra Champions League følges, hvis man er til det – Premier League igen om weekenden.

Påsken og foråret nærmer sig. Det bliver lysere og der er kun en måned til bøgen springer ud. Tante Olga er åben hele Påsken, så spring ud i det. Forhåbentlig er vi på vej ud af Coronaens skygge, trods dyster corona meldinger fra Kina. Vi ønsker ikke flere restriktioner og nedlukninger, beder højt og inderligt det ikke sker.

Men vort største ønske er, at krigen i Ukraine stopper hurtigt og russerne trækker sig helt ud og lader ukrainerne bestemme over deres eget land. Et fromt ønske, der desværre nok ikke går i opfyldelse. Følgerne af krigen bliver store og langvarige for alle også Danmark.

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us, only sky
Imagine all the people
Livin' for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion, too
Imagine all the people
Livin' life in peace

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

John Lennon 1971

 

Del på SoMe:

Andre læser også...

Julefrokost

Julefrokost

Livekoncerter

Livekoncerter

Randers Festuge 2022

Randers Festuge 2022

Ølsmagning

Ølsmagning