Hos Tante Olga

er vi altid klar til at hjælpe med alle aspekter af planlægning til dit næste arrangement.

  • Bryllupper
  • Barnedåb
  • Fødselsdage
  • Skole Prom

Uanset hvad du tænker, så lad os vide, og vi vil forsøge at finde det rette tema og pris til dig ! ....... Og husk, bare fordi vi er kaldt "tante" betyder ikke vi er gammeldags

tlf: (+45) 40 75 33 43
E: info@tanteolga.dk

Referencer

fra Tante Olga

Glad bryllupsfest på 1. sal hos Tante Olga. Bruden Stine Bech udtaler:
"Tak for en dejlig eftermiddag i jeres lokaler sidste lørdag, både vi og vores gæster at vi fik god betjening.
Dejligt arrangement I havde fået stablet på benene."

50 års fødselsdagsfest for Jesper Hyttel – Herrerfrokost for 50 mænd hos MacAle & Tante Olga. Fødselaren Jesper Hyttel udtaler:
"Tak for et super godt arrangement den 24. maj - alle havde en rigtig god aften, med rigeligt af både god mad og drikkevarer, ikke mindst. Det er ikke nogen nem opgave at håndtere 50 herrer over en lang aften, men dette lykkedes til perfektion - primært takket være dit søde og professionelle personale, der leverede en kæmpe indsats. Jeg kan love dig at vi kommer igen snart "

Brunch -Niels Andersen
"Tak for en rigtig god oplevelse med en lækker brunch og god betjening. Venlig hilsen"

Whiskysmagning october 2015 - Henny
"Tak for et godt arrangement i lørdags. Havde ikke på forhånd forventet at whiskysmagningen ville fylde så meget, men det var en god overraskelse, og alle var enige om at det havde været en fin aften med gode beskrivelser og for nogle "en ny åbning til whiskyens verden". Dejligt at det kunne lade sig gøre at graduere drinks´ene lidt individuelt.
Det skotske orkester var også gode til at skabe stemning. Bartenderens fantasi gjorde det mindre kedeligt at have rollen som appelsinfri chauffør. Alt i alt en fin aften. :-)
Bedste hilsener "

Søren Brøndum Jakobsen, Miljøteam
"Mange tak for en utrolig vellykket julefrokost på Tante Olga d. 4-12 god mad, fin servering.
Alt var bare i top. Ros til jer"

Peter Kjærsgaard, HK Auto:
"Tak for en dejlig aften igen i år."

Club 85 fra leder Vibbe Kastbjerg:
"Vil gerne takke på vegne af Klub 85 for en super dejlig sommerfest. Skøn mad, venlig og god betjening. Musik der ramte plet og en dørmand, der passede godt på os.
Vi er glade"

Christain Holdensen, AVG:
"Kære Leif
Tusind tak for i lørdags hvor vi var en stor flok til brunch hos jer. Det var en rigtig god oplevelse. Vi blev professionelt og meget imødekommende og venligt taget i mod og vejledt. Maden var rigtig god, med masser af forskellige retter som var fint stillet an, og der blev hurtigt fyldt op og alt var lækkert. Nogle fra selskabet kom fra Randers området men kun et par stykker havde været på MacAle før. Det blev en god oplevelse som vi indtil nu absolut kun har hørt rosende ord til. Det var et koncept, også med Håndværkermuseet bagefter, som var en ny form for selskabets deltagere, men det blev en rigtig god oplevelse.
Hils endelig alle de medvirkende piger og sig tusind tak for deres gode arbejde.

Årsagen til at vi valgte MacAle var at vi et par gange tidligere har været til Brunch her og indløst brunch-gavekort.Tak for gode forhåndsaftaler og det alt sammen."