Pub

Before Midnight

Hver fredag og lørdag fra 23-24 kan du spinne hjulet, med chancer for at vinde gode præmier. Festen starter hos Tante Olga, så tag vennerne med og se om i kan være heldige og vinde stor rabat, på alt fra fadøl til drinks.
 
Vi tilbyder:
Gin/rhubarb 30 kr.
Pilsner fadøl for 30 kr.
2x Breezers for 70 kr.

Craft Beer Kort

Få dit eget Craft Beer Kort til 10 dejlige håndbryggede Craft Beers frisktappet fra Tante Olga’s haner.
Du vælger selv hvilke øl du vil have, du kan se hvilke fadøl der er i hanerne lige nu under: Drikkevarer.
Kortets værdi er ca. 700 kr.
Pris 525 kr., heraf er kortgebyr 25 kr.
Du kan genoptanke kortet når du ønsker, ingen kortgebyr (det har du betalt).

Vip Kort

Få dit eget personlige VIP Kort, du altid kan bruge hos Tante Olga.
Kortets værdi er fra start 500 kr.
Pris 425 kr., heraf er kortgebyr 25 kr.
Du kan genoptanke kortet når du ønsker, ingen kortgebyr (det har du betalt).
Ved brug af kortet har du konstant 20% rabat ved køb i baren.

Pool

En omgang pool kan være et perfekt input og en god oplevelse. Køb lidt godt fra baren, mens du tæver vennerne eller kollegaerne i pool, hvor du blander hygge og underholdning med konkurrence, hvor du kan udfordre vennerne i en omgang pool.
Hos Tante Olga er der 2 poolborde til rådighed.

Bordfodbold

Man bliver dog aldrig for gammel, eller for ung for den sags skyld, til at spille bordfodbold. Bordfodbold er et sjovt spil for alle, som er let og enkelt at sætte sig ind i, hvor der kan være flere med ad gangen. Spil en mod en, to mod to eller lav en bordfodbold-turnering. Det bidrager til en sjov og afslappet stemning, med lidt konkurrencestemning.

Premier & Champions League

Se det bedste fodbold på vore skærme. Vi viser Premier League og Champions League hele sæsonen. Danmarks landskampe ligeså, dem kan vi ikke leve uden. Og, er der andre kampe på skærmene tager vi også dem med. Vær med i hyggen, diskussionen, de gode historier og minder, samt ikke mindst nyde de dejlige fadøl.

Live Music

Billetter

Natdiskotek

Musikudbud

Tante Olgas Natdiskotek starter op ved midnat med pulserende rytmer og det bedste musik fra 60’erne frem til i dag, der sætter ild i dansegulvet. Alle er velkommen til at slå sig løs til en svedig og festlig nattefest på dansegulvet – der er ingen grund til at holde sig tilbage.
Bag pulten bliver der spillet forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.
musikken er utroligt varieret, og musikkvaliteten altid er i top. Der er næsten ikke det musikønske Tante Olgas dygtige DJ ikke kan opfylde. Ligeledes forsøger DJen at finde den rigtige musik til aftenens publikum. Man kan høre og danse til hits fra rockens spæde start i 50erne til de sidste nye inden for hip-hop, techno og dance.

1.Sal med udsigt

Nyd udsigten fra Tante Olgas ”pæne stue” på 1. sal, med den uendelige strøm af trafik ved Randers Bro, som skillelinjen mellem den smukke Gudenå og Randers Fjord med havnefronten.

Beer Pong

På 1. sal kan du spille Beer Pong. Dette populære, amerikanske drikkespil kaldes også for Beirut og Ølpong. Spillet er kendt for at kunne starte en fest på bedste vis, og det er sjovt for både spillerne og de heppende tilskuere. Det skaber automatisk en mere festlig stemning og ryster ethvert selskab godt sammen

Boksebold Automat

Hvor hårdt kan du slå på den opstillede automat med Boksebold hos Tante Olga? Det kan du afprøve på denne klassiske tivoliaktivitet, som er kendt af alle mænd og drengerøve. Man prøver kræfter ved at slå på boksebolden, og kan så med det samme se hvem der slår

Tante Olgas Café (MacAle)

Brunch

Nyd vor meget populære Brunch Buffet med en stor, unik og varieret menu.
Her er rigtig meget og noget for enhver.
Buffeten er klar hver lørdag & søndag kl.10.00 -14.00
Bestilling 40 75 33 43 eller info@tanteolga.dk

 • Brunch Buffet        .... 175,-kr.
  ( Børn under 12år 110,-kr. Børn under 2år gratis )
 • Brunch Buffet m/ Juice, Kaffe /The    ....210,kr.
  ( Børn under 12år 150,-kr. Børn under 2år gratis
 • Brunch Buffet m/opdækning, Juice, Kaffe, The & Isvand .... 250,-kr (minimum 25 pers.)
  ( Børn under 12år 150,-kr. Børn under 2år gratis )
 • Brunch Buffet (I eget lokale minimum 25 pers.) m/opdækning, Juice, Kaffe, The & Isvand .... 275,- kr.
  ( Børn under 12år 200,-kr. Børn under 2år gratis )

Events/arrangementer/tilbud

Ølsmagning

En berusende odyssé.

Tag på en spændende rejse gennem øllets historie med 6 gode øl fra fadølshanerne.
Spisning tilbydes i forbindelse med smagningen.
Varighed 3 timer, min. 8 personer, kr. 398,- pr. person.”

Whiskysmagning

Whiskysmagning

Historie og produktionsformen for whisky beskrives. Det er et stort håndværk, og næsten en kunstart, at fremstille whisky. Whiskyens smag er kompleks, og en kombination af en lang række ting, som er specielle for det specifikke destilleri. Efterfølgende præsenteres og nydes seks dejlige og specielt udvalgte skotske single maltwhisky. Spisning tilbydes før smagningen.
Varighed ca. 3 timer, minimum 8 personer. Pris pr. person 398,- kr.

Romsmagning

Romsmagning

Tag med på en vidunderlig rejse ind i rommens verden. Rom er nemlig langt fra en enkelt ting, der altid smager af det samme. Rom kan have forskellige farver, smagsnuancer og ikke mindst oprindelseslande. Der præsenteres og nydes seks dejlige og specielt udvalgte rom fra Caribien, Mellem - & Sydamerika. Spisning tilbydes før smagningen.
Varighed ca. 3 timer, minimum 8 personer. Pris pr. person 398,- kr.

Lær at lave Cocktail

Få et mundtligt grundkursus i at lave cocktails og lær de vigtigste teknikker i praksis.
Lav selv to klassikere helt fra bunden. En rigtig sjov og lærerig aktivitet, der giver dig større indsigt og viden om cocktails. Godt at vide næste gang du har gæster og skal servere Cocktails du selv har lavet.
Varighed ca. 3 timer, minimum 8 personer. Pris pr. person 398,- kr.

Fortællinger og anekdoter fra 35 års koncertaktivitet.

Siden Tante Olgas start i 1987 er der afviklet et utal af koncerter både i Tante Olgas intime koncertlokale, men også ved de mange større koncerter i Arena Randers, Randers Stadion, Gl. Estrup og ikke mindst på Justesens Plæne i godt 25 år. Hør Leif Bressum fortælle sjove historier og anekdoter om udvalgte begivenheder og optrædende artister.
Varighed ca. 1,5 time, minimum 8 personer. Pris pr. person 125,- kr.

Tante Olgas historie – fra lille 60’er værtshus til koncertarrangør og retur.

Hør historien om Tante Olga, der voksede fra et lille 60’er værtshus til et landskendt spillested op gennem 90’erne & 00’erne. Tante Olga arrangerede også et væld af store koncerter udendørs og i haller. Fra 1994 og i godt 25 år sørgede Tante Olga i hver Randers Festuge for musikalsk folkefest på Justesens Plæne.  10 dage med internationale og nationale topnavne. I dag afvikler Tante Olga mest sine koncerter fra sin intime scene. Det bliver også en tur gennem det randrusianske musik-, restaurations- og natteliv i samme periode.

Varighed ca. 1,5 time, minimum 8 personer. Pris pr. person 125,- kr.

Da Randers var ”Bette Liverpool”.

Leif Bressum fortæller om pigtråd, beat og popmusik i 60’ernes Randers. Han var selv aktiv musiker fra 1964 i bands som Stokes, Loafergang og Noahs Ark, der blot var et lille udpluk af de utrolig mange bands, som huserede i Randers dengang i 60’erne. Hør om den magiske tid i Randers, hvor musikken vendte op og ned på mangt og meget. Ligeledes de mange drømme og håb, som et væld af unge fik muligheden for at række ud efter.
Varighed ca. 1,5 time, minimum 8 personer. Pris pr. person 125,- kr.