Randers Nattelivet med diskoteket hos Tante Olga sprudler af livsglæde

Skrevet af Tante Olga - 2022-02-22 08:46:15

Endnu en heftig og dejlig uge er forløbet med glade og feststemte gæster.

Vi stolte og ydmyge over hvordan publikum i stort antal er kommet tilbage efter genåbning 1. februar. Det giver stor motivation og energi i vort videre arbejde hos vor kære Tante Olga. Nattelivet med diskoteket sprudler af livsglæde, fest, hygge og samhørighed – ungdommen i Randers når den er bedst… og det er den tit.

I pubben har Johnny og Nicholas regeret med smagfulde Craft Beers fra fad og masser af fodbold på skærmene. Hvor ugens absolutte højdepunkt var lørdagens besøg af Tottenham Hotspurs Denmark, der var gennem hele følelsesregister i lørdagens forrygende og vanvittige kamp mellem Man C og Tottenham. Godt de nød Stadionplatte inden kampen (foto), så der var noget at stå imod med.

Flere og flere har opdaget der er åben på hverdage fra kl. 17.00, samt lørdag/søndage fra kl. 13.00. Ligeledes de mange gode tilbud i baren (specielt de unge gæster tager for sig, flere og flere kommer og hygger, samt spiller pool og bordfodbold, sidste på eftermiddagen og først på aftenen – det ligner stamværtshus, som i gamle dage).

Hos MacAle er vi glade for de mange positive kommentarer og anmeldelser af vor Brunch Buffet og specielt de nye ting der er kommet på buffeten, giver mod på mere og flere tiltag. Ligeledes fantastisk vi får flere henvendelser og bestillinger til selskaber – måske er vor nye hjemmesider en væsentlig årsag til dette (eller måske mere mund til mund anbefalinger).

Den kommende uge handler om besøget af de ca. 600 Leicester City FC fans onsdag til fredag, som politiet og myndighederne har bedt os være stedet og basen for dem (de skal ikke være andre steder i Randers). Vi har valgt, at den skal have fuld skrue med Live Music onsdag (Bendixen & søn) og torsdag aften efter kampen (Kings Of Rock), samt engelsk fankultur når den er helt oppe at ringe.

Playlisterne er parate, Premier League og Champions League på skærmene, det rigtige øl er i hanerne, bar snack på plads, dinner og brunch ”The English Way.. kort sagt Tante Olga er The AWAY PUB denne uge.

Dejlig, spændende opgave, som vi glæder os til.

Det bliver stort, ikke mindste for Randers By, Randers FC og os.

 

Del på SoMe:

Andre læser også...

Julefrokost

Julefrokost

Livekoncerter

Livekoncerter

Randers Festuge 2022

Randers Festuge 2022

Ølsmagning

Ølsmagning