Hverdags hygge i pubben med Craft Beer

Skrevet af Tante Olga - 2022-02-14 09:52:30

Hverdags hygge i pubben med Craft Beer, HP Lange på scenen, Herreselskab til Ølsmagning, de unge er tilbage i nattelivet og Tottenham Hotspur Denmark havde første kampdag hos Tante Olga.

Og, denne uge står i planlægningens tegn for besøget af Leicester City FC fans 23.- 25. februar

Tante Olga har åben alle hverdage fra kl.  17.00 og det har flere opdaget og benytter sig af. Der bliver nydt Craft Beer, spillet pool og bordfodbold, samt snakket og hygget.

Lørdage og søndage åbnes der kl. 13.00, hvor der bl.a. vises fodboldkampe fra Premier League.

Tottenham Hotspur Denmark havde kontaktet os og forespurgt om de måtte benytte Tante Olga, som base og samles når der var kampe med Tottenham på skærmene. Og, det måtte de gerne, vi er jo vilde med fodbold..
Så til søndagens kamp var det første gang Tottenham Hotspur Denmark var samlet hos Tante Olga. Trods resultatet var alle 25 deltagere glade for deres nye samlingssted og glæder sig til samrabejdet..
Der bliver mange gode og spændende stunder med ligesindede fodboldinteresserede fodboldfans. Så når Tottenham Hotspurs kampene spilles må vi til, at vænne os til at sige: COME ON YOU SPURS!!!

Fredag aften havde vi HP Lange Big Gumbo på scenen. Det var første gang der var Live Music efter nedlukning. Det var en god aften. Der var så godt som udsolgt, men publikum havde fint med plads og overgav sig velvilligt til de forløsende 2 sæt.
Bandet spillede suverænt og autentisk country blues, som var vi i Mississippi Deltaet i 30’erne – selvom nu alle kommer fra Djursland. Publikum kvitterede flere gange efter soli og ved sangenes afslutning. Selvfølge blev der klappet ekstranummer frem.

Nu ser vi frem til næste koncert den 4. marts med den nye konstellation af danske blues supermusikkere, Nello & The Helping Hand Blues Band. Vi kan med rette forvente en fed bluesaften med mere elektrisk guitar og Hammondorgel. En lidt anden boldgade end HP, men det bliver fedt.

Anders havde valgt lørdag aften, at fejre sin 50 års fødselsdag med ca. 30 venner og familie (Herre udelukkende) med spisning, Ølsmagning og efterfølgende hygge med Fri Bar.
Det blev afviklet hos Tante Olgas Café MacAle. Efter et solidt måltid mad sørgede Leif for lidt historiefortælling om Tante Olga, krydret med anekdoter. Og, Johnny sørgede for let gennemgang af Øllets Historie, samt præsentation af hver af de 8 Specialøl.
Efterfølgende hyggede deltagerne sig til midnat, hvorefter nogen blev afhentet og andre gik på Tante Olga inden det var tid til at tage hjem.

Sidste weekend oplevede vi, hvordan de unge stimlede samme i nattelivet med ren livsglæde. Det samme skete denne weekend. Fuld forståeligt med det, specielt de 18 – 23 årige har været igennem de sidste år. Vi, der er forbi skelsår, ved godt hvor meget der bliver lagt til grund i én i denne livsperiode. De unge har meget, at indhente.

Brunch Buffeten hos Tante Olgas Café, MacAle lørdage og søndage fra kl. 10.00, har igen stigning i antal gæster. De nye tiltag med Jordskokkesuppe, Timbales,  Laksetærte, Leifs Baked Beans og Ovnbagte Kartofler bliver taget godt imod og rost. Vi elsker nye tiltag på buffeten og kan slet ikke lade være.

Denne uge står i planlægnings tegn til besøget af Leicester City FC fans fra den 23. til 25. februar. Tante Olga er udpeget som tilholdssted for Away fans, myndighederne og politiet vil ikke have dem rundt i byen.
Men vil have dem placeret et fast sted og valget faldt på Tante Olga (vi har prøvet flere gange med besøg af fans fra udeholdet). Vi har besluttet de tilrejsende fans skal have en god oplevelse ved deres besøg i Randers og det vil vi give dem. Det er ikke hver dag Randers får besøg af et Premier League hold. Det er vist ikke sket før og er faktisk rigtig stort for byen. Eksponeringen udenfor bygrænsen bliver enorm. Fantastisk reklame for Randers.

Vi har sat flere tiltag og underholdning op, se selv på https://www.tanteolga.dk/leicester-city-fc-away. Der forventes fra 400 til 650 fans, så der skal planlægges en del… og det går meget af tiden med denne uge.

Men vi glæder os, nu det hele er kommet i gang og igen på fulde omdrejninger.
Carpe Diem !

Del på SoMe:

Andre læser også...

Julefrokost

Julefrokost

Livekoncerter

Livekoncerter

Randers Festuge 2022

Randers Festuge 2022

Ølsmagning

Ølsmagning