Tante Olga


MacAle FORÅRSTILBUD .....Alm. brunch - Pris: 89,-kr incl.kaffe, te og Juice.- alle hverdage hele Apil. Børn under 8 år 65,-kr pr. kuvert .... Nyd MacAles hovedbuffet før koncerten. Dejlig, lækker og velassorteret. Købes online sammen med billetten.....Bruch Buffet hver tors, fre, lør og søndsag kl.10 - 14.00 ...Tante Olgas program for 2014. En bred vifte af koncerter. Søg selvom kalenderen og derefter bestille dine billetter og printe dem på nettet. Det er nemt ! .. Vi ses på vores næste koncert ! ........

KOMMENDE Events 2014 :
 

 


 

 


   
Kings Of Rock
Fre 18. april, kl. 22.00

Det bliver den fedeste Rockfest i 2014 – med det ultimative bedste danske rock & party band.Tante Olga får igen endelig besøg af Danmarks absolut bedste Cover Band.

 


Macale´s forårstilbud

BRUNH BUFFET KUN 89,- KR HELE APRIL MÅNED

Macale´s Brunch Buffet KUN 89,-kr hele APRIL MÅNED plus special drinks og cocktails. Læs mere på www.macale.dk 

 

     
BLACK SEAGULL
LØR 12. april, kl. 23.00

Spændende ny konstellation, som har meget på hjertet og en helt fantastisk sound.
Black Seagull er et nyt band, der har rejst sig fra den glødende aske af hedengangne danske navne soOn Trial og Passion Orange. Bandet bringer nye musikalske bud fra et efterhånden kendt kollektiv – det er Urban Folk-Noir, ligesom måger er sortest.

     
Kings Of Rock
Fre 18. april, kl. 22.00

Det bliver den fedeste Rockfest i 2014 – med det ultimative bedste danske rock & party band.
Tante Olga får igen endelig besøg af Danmarks absolut bedste Cover Band.
Langfredag kommer Kings of Rock (tidl. Deco Band) og fyrer den maks. af med alt det bedste musik fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Aerosmith - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock, samt andre medleys – der bliver rigtig mange højdepunkter.

     
BACKSEAT
LØR 26 APR: 21.00

Med Ivan Pedersen i front og med hæder som Årets Danske Sanger, Årets Album, Årets sangskriver etc., samt et utal af uforglemmelige koncerter, kan randrusianerne igen opleve dette fremragende rockband. Fortættet atmosfære og en hel unik musikoplevelse. Backseat er først og fremmest et liveband - et granvoksent rockkapel, der er kendt og elsket af hele ”Musik-Danmark”.
Før koncerten med Backseat lørdag den 26. april tilbydes følgende menu fra kl. 18.00 :

Ovnstegt Mør Kalveculotte,Smørstegte Kartofler, Sæsonens Rodfrugter, Cremet Bearnaisesauce
Sprød Mixed Salat, Hjemmebagte Fuldkornsflütes & Smør
Pris pr. kuvert 110,- kr.
Bestilling og information: 86411970, info@tanteolga.dk

     
MOJO MAKERS
FRE 2. MAJ : 23.00

Blues og soul musik har fået en revival i Danmark og Mojo Makers er et af de bands på den Københavnske klub scene der har fået det til at ske. Det skyldes en kærlighed til den gamle genre og en evne til at spille musikken så alle kan forstå den. Med en solid rytmegruppe, en karismatisk forsanger og en guitarist i verdensklasse, leverer Mojo Makers en medrivende koncertoplevelse hver gang.

     
AC/DC JAM
FRE 9. MAJ : 22.00

AC/DC JAM er et københavnsk baseret AC/DC Coverband som har eksisteret siden 1990
Med en autentisk high-pitch vokal, tager AC/DC JAM udgangspunkt i specielt det gamle AC/DC materiale med sange fra perioden 1975-1981.Bandet består af en række garvede (40+) musikere der har spillet i bandet i 24 år. Erfaringen giver sig udtryk i en utrolig tightness live.

     
MOJO HANDS
FRE 23. MAJ : 22.00

Husk danseskoene, for dette band swinger som ind i h…… ! Man kan ikke stå stille.
Mojo Hands så dagens lys i Århus i midten af 90’erne, da sanger og mundharpespiller Henrik Hansen og guitarist Michael Nadolny hægtede op i hinanden og splejsede deres fælles interesse for blues i alle afskygninger sammen til det gode band Mojo Hands.

     
MACALE GAVEKORT

MacAle's meget populære Brunch tilbydes hver torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl.10.00 -14.00.Og om det er sen morgenmad eller tidlig frokost er underordnet - brunch smager fantastisk uanset, hvornår dette lækre og uformelle måltid nydes. Brunch er den spændende og velsmagende kombination af morgenmad og frokost, hvor man samtidig kan få en hyggestund af de bedre.MacAle tilbyder en unik og varieret menu, her er noget for enhver.

 

     
Tante Olga og Turbinen har indgået et samarbejde.......

Tante Olga og Turbinen har indgået et samarbejde, som vil give koncertpublikummet i Randers en dobbelt så god oplevelse. I foråret 2014 har de to spillesteder indgået en aftale, der betyder, at koncertgæster til udvalgte koncerter i Turbinen kan benytte deres billet til koncerter på Tante Olga. Musikfans i Randers kan dermed få to koncertoplevelser på én og samme aften.

     
premier league fodbold hver weekend

Engelsk Premiership Fodbold hver weekend og udvalgte. Specialtilbud på fadøl.
Yderligere information og tilbud LÆS MERE     
SOCIal MEDIA

FIND OS PÅ FACEBOOK, TWITTER, YOU TUBE, CROWD IT, BIG CITY LIFE, GOOGLE

 

 

     
We GOT THE BLUES !!
adgangsbillet til Tante Olga's Bluesaftener

Tante Olga og Turbinen har indgået et samarbejde, som vil give koncertpublikummet i Randers en dobbelt så god oplevelse. I foråret 2014 har de to spillesteder indgået en aftale, der betyder, at koncertgæster til udvalgte koncerter i Turbinen kan benytte deres billet til koncerter på Tante Olga. Musikfans i Randers kan dermed få to koncertoplevelser på én og samme aften.

 


 

Brian "Hitman" Nielsen, Christian Jensen, Fidel Delgado (Dee Jay Delgado), Jonas Nielsen,