Velkommen i Tante Olga’s Telt i Randers Festuge.


Fre 20 Aug, 2021

Punk, Hard Rock, Metal, Rockabilly i overhalingsbanen
- 200 kr. excl. gebyr -

Fre 20 Aug, 2021

19.00 Grumpynators
Motorbilly i overhalingsbanen, som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen.
Grumpynators’ store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Denne aften er ingen undtagelse.

 

22.00 Scullclub
Punk/ rockband med nærværende tekster og en fed energi. Eller med andre ord: “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub St. Pauli.

Med deres eget mix af punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead.

 


Billetter

Lør 21 Aug, 2021

Start Nice and Slow, Ending Hard and Rough. Saturday Night’s All right
- 250 kr. excl. gebyr -

Lør 21 Aug, 2021

16.00 Stille Støj – Benner & Nelausen
Sangere, sangskrivere og guitarister der byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl lagt i catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet.

19.00 Trouble Cats
Blues & rootsrock-band med deres helt eget udtryk, en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll. De fire baggårds katte, kan deres metier helt ud til ”kattepoterne” ! De river og kradser, men kan sandelig også være kælne og rigtig søde. Forrygende og inciterende af bedste skuffe.

22.00 Kings Of Rock
Rock på den fede måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i DK.
De kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt ud over scenekanten i en stor rockfest sammen med publikum. Bandets motto er ”Let’s Party” – og det mener de for alvor.

Billetter

2.Weekend
19,20,21.Aug, 2021

2. Weekend - Alle dage

2.Weekend - 19,20,21.aug, 2021

Silvera
Kickin Valentina
Scullclub
Grumpynators
Stille Støj – Benner & Nelausen
Trouble Cats
Kings Of Rock

 

Billetter

QR CODE

QR Billetter code og Plakat

 

Download Plakat